Werkzaamheden

SOS is toch alleen voor spoedklachten?

Absoluut de meest gestelde vraag bij SOS. En dat is best begrijpelijk. SOS staat al sinds vele jaren bekend om haar spoedwerk. Vele gerenommeerde bedrijven maken gebruik van de snelservice. Het regulier technisch onderhoud is minder bekend, maar diverse bedrijven laten dit door SOS verzorgen. U moet daarbij niet denken aan groot onderhoud, maar aan het verhelpen van tal van onderhoudsklachten die huurders hebben: loodgieters- en elektrotechnische werkzaamheden, timmer-, stuc- en tegelwerk. SOS heeft jarenlange ervaring op alle vakgebieden.

Wanneer is het regulier technisch onderhoud?

Alles wat niet direct moet worden verholpen, valt onder regulier technisch onderhoud. Het afschaven van een klemmende deur en het vervangen van sanitair is regulier technisch onderhoud. Maar ook het verhelpen van een druppelende kraan en een lekkende sifon. Het vervangen van gas, water en elektra alsmede CV-ketels en dakbedekking valt eveneens onder regulier technisch onderhoud, zolang het incidentele gevallen zijn. De planning hiervan en het maken van afspraken met huurders wordt volledig door SOS Snelservice verzorgd.

Kan het werk ook 's avonds worden verricht?

Al het werk wordt overdag ingeroosterd. Voor sommige bewoners is het moeilijk om overdag thuis te zijn. Voor deze groep biedt SOS u een speciale dienst. Tegen geringe meerkosten kunnen werkzaamheden 's avonds worden verricht. Handig voor bijvoorbeeld tweeverdieners.

Wat kunnen we besparen?

Werken met verschillende bedrijven werkt kostenverhogend. Met SOS heeft u aan één bedrijf genoeg. Dat bespaart u veel moeite en de nodige kosten. Naast vermindering van uw administratieve handelingen en de bijbehorende kosten, heeft u nu een timmerman, loodgieter en elektricien in één. Het is duidelijk: daarmee kunnen interessante besparingen worden gerealiseerd.

Hoe zit het met voorrijkosten?

Regulier technisch onderhoud wordt planmatig verwerkt. Eventuele voorrijkosten worden daarom vooraf met u besproken. U komt nooit voor verrassingen te staan en werkzaamheden worden vlot verricht. Meestal al binnen drie werkdagen.

Het niet -spoedeisend regulier technisch onderhoud:

  • timmerwerk
  • loodgieterswerk
  • tegel- en stucadoorswerk
  • elektrawerk
  • dak- en zinkwerk
  • centrale verwarming