Verstopte afvoer

Verstopte afvoer laten ontstoppen

Laat uw verstopte afvoer ontstoppen door de vakkundige loodgieters van SOS Snelservice. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor spoedgevallen en zijn binnen enkele uren aanwezig om uw gootsteen te ontstoppen. De loodgieter inspecteert uw afvoer en zorgt dat u deze snel weer kunt gebruiken.

 • Uw afvoer binnen enkele uren ontstopt
 • Geen verrassingen: kosten vooraf besproken
 • 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen

Bel SOS Snelservice via 020 616 64 64 bij een verstopte afvoer of gootsteen om het probleem snel te laten oplossen. U kunt ook een afspraak maken via het contactformulier.

Dag en nacht bereikbaar voor spoedgevallen

Wanneer uw afvoer verstopt is, wilt u direct een oplossing. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar. Onze specialisten met uitgebreide kennis van verstoppingen staan u graag te woord. Bel 020 616 64 64 om direct een afspraak te maken.

Gootsteen of afvoer verstopt

Een verstopte afvoer ontstaat vaak in de badkamer of keuken. Haren en zeepresten in de douche en etensresten in de gootsteen zorgen voor een verstopping, waardoor het water niet meer wegloopt. Dit kan leiden tot stankoverlast, omdat het water niet weg kan en er geen lucht in het riool komt. Verstoppingen komen voor in de afvoer van:

 • Gootstenen
 • Douches
 • Baden
 • Vaatwassers
 • Toiletten
 • Wasmachines

“Ook om half vier in de ochtend staat SOS snel voor je deur. Het probleem was ook zo verholpen en ik kon nog wat slaap pakken. Mijn complimenten voor de service!” – Jos Maathuis

Zelf de verstopte gootsteen ontstoppen

In sommige gevallen kunt u uw afvoer zelf ontstoppen. Er zijn verschillende methodes die u hiervoor kunt gebruiken. Vaak heeft u bij een verstopping echter een professionele loodgieter nodig om het probleem op te lossen. Gaat u zelf aan de slag met het ontstoppen van uw afvoer? Doe dan het onderstaande:

 • Zet de zuignap van een ontstopper (ook wel plopper genoemd) op de afvoer om opgehoopt vuil los te maken.
 • Maak de sifon onder de wastafel of gootsteen los om het vuil te verwijderen. Zet hier wel een emmer onder, want er komt veel vuil en water uit.
 • Gebruik een ontstoppingsveer om het vuil in de afvoerbuis los te maken.

SOS Snelservice verhelpt de verstopping

Onze loodgieters hebben jarenlange ervaring met het oplossen van verstoppingen in afvoeren, gootstenen en rioleringen. Daarom kunnen wij u altijd helpen met het ontstoppen van uw afvoer. De loodgieter inspecteert de verstopping: met speciale gereedschappen kunnen wij de oorzaak van de verstopping gauw achterhalen. Zodra we hebben vastgesteld wat de verstopte afvoer veroorzaakt, gaan we aan de slag met het ontstoppen van uw gootsteen of douche. Vaak ontstopt de loodgieter de afvoer al binnen 30 minuten.

SOS Snelservice helpt u graag bij het ontstoppen van afvoerleidingen en het opnieuw leggen van leidingen. Bij problemen met uw afvoer neemt u gemakkelijk contact met ons op, waarna wij u snel te hulp schieten.

Riool ontstoppen

Ook wanneer de afvoer niet verstopt is, maar het probleem zich afspeelt in het riool, helpen onze vakkundige loodgieters u graag. Verouderde rioolleidingen en breuken in de riolering kunnen zorgen voor een verstopping in het riool. Wij zijn zeer bedreven in het ontstoppen van riolering.

“Mijn gootsteen spoelde al een tijdje niet meer goed door en het probleem leek steeds erger te worden. De loodgieter van SOS Snelservice heeft het riool ontstopt, waardoor het probleem snel verholpen was.” – Joey Most

Diensten van SOS Snelservice

Voor problemen met uw sloten, riolering, afvoer, elektra en cv schakelt u onze bekwame loodgieters, slotenmakers en elektriciens in. Bij spoedgevallen kunt u ons dag en nacht bellen.

Contact opnemen met de loodgieter

Neem bij een verstopte afvoer in Amsterdam en omstreken contact op met de specialisten van SOS Snelservice. U kunt ons mailen of bellen naar 020 616 64 64.

SOS Snelservice
Vaalmuiden 29
1046 BV Amsterdam
020 616 64 64

We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.