Slot openen

Bent u buitengesloten uit uw woning in Amsterdam of omgeving en krijgt u het slot niet open? Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer naar binnen. De slotenmakers van SOS Snelservice zijn gespecialiseerd in het openen van sloten en staan voor u klaar. We zijn snel ter plaatste en zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar!

  • Snel ter plaatste in Amsterdam en omgeving
  • 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar
  • Gespecialiseerd in het openen en vervangen van sloten
  • Inbraakpreventieadvies op maat
  • Heldere prijsopgave vooraf en zowel contant als pinbetaling mogelijk

Slot openen zonder schade

Kunt u niet meer naar binnen of naar buiten? Bijvoorbeeld omdat uw slot plotseling kapot is, u uw sleutels bent vergeten of bent kwijtgeraakt? Schakel SOS Snelservice in en maak gebruik van onze slotenservice in Amsterdam en omgeving. We doen in eerste instantie ons best om het slot te openen zonder schade. Lukt ons dit niet? Dan frezen we het slot eruit en plaatsen we een nieuwe cilinder.

Uiteraard overleggen we altijd eerst met u, voordat we een slot moeten verwijderen. We bespreken ook gelijk wat voor slot u ter vervanging wilt.

Nieuw slot met het SKG-keurmerk

Indien we uw slot moeten vervangen, omdat het oude slot kapot is, kiezen we altijd voor hoogwaardige en gecertificeerde sloten. Op deze manier weet u zeker dat uw bezittingen veilig zijn wanneer u er niet bent, maar ook in de nacht.

We vervangen het oude slot door een slot met het SKG-keurmerk. Dit zijn sloten die zijn goedgekeurd door de Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Deze sloten zorgen ervoor dat de kans op inbraak aanzienlijk verkleint.

Onze werkwijze om uw slot te openen

Als u contact met ons opneemt, bespreken we eerst telefonisch het probleem. Aan de hand van dit gesprek kunnen we inschatten hoe urgent de opdracht is en wie er aanwezig moet zijn. Ter verkorting van de aanrijtijden zoekt onze planning de dichtstbijzijnde monteur op voor in Amsterdam en omgeving. De voorraad sloten in de bus waar de monteur mee rijdt, vullen we dagelijks aan, zodat hij indien nodig ook een slot kan verwijderen en vervangen. Achteraf ontvangt u een factuur met een rapport van de opdracht.

De dienstverlening van SOS Snelservice

Bij SOS Snelservice werken breed opgeleide monteurs die u te hulp schieten wanneer u dat nodig heeft. Het maakt niet uit of u een loodgieter zoekt, u een elektrastoring heeft of dat u bent buitengesloten uit uw woning door een kapot slot. De allround professionals van SOS Snelservice staan voor u klaar in Amsterdam en omgeving.

Schakel SOS Snelservice in en laat uw slot openen!

Als u uw slot niet open krijgt, omdat u uw sleutel niet bij u heeft, uw sleutel kapot is of als u schade heeft na een inbraak, neemt u zo snel mogelijk contact op met SOS Snelservice in Amsterdam. Bel voor spoed naar 020 616 6464. Voor overige zaken, zoals inbraakpreventieadvies op maat, kunt u ook ons contactformulier invullen.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Lees dan eerst onderstaande veelgestelde vragen. Als uw vraag er niet bij staat, kunt u eenvoudig contact met ons opnemen.

Kan ik ook zelf een slot openen zonder sleutel?

Het is mogelijk om zelf een slot te openen, maar we adviseren om dit toch echt niet zelf te doen. Het is namelijk mogelijk dat u het slot of de deur (verder) beschadigt. Door een slotenmaker van SOS Snelservice in te schakelen, is de kans groter dat het slot schadevrij geopend wordt.

Hoe open ik een deur als het slot kapot is?

Neem contact op met ons slotenmakers als het slot van uw woning kapot is. Kapotte sloten herstellen of verwijderen we.

Vergoedt de verzekeraar de kosten van de slotenmaker?

In sommige gevallen is het mogelijk om een deel van de slotenmakerkosten te declareren bij uw verzekering. Het is belangrijk dat u zelf geen invloed had op de oorzaak van het niet werkende slot, zoals een inbraak. Als u zelf uw sleutel bent vergeten of kwijtraakt, dan zijn de kosten volledig voor u zelf.