Loodgieter amsterdam nieuw west

Met spoed een loodgieter in Amsterdam Nieuw-West nodig? SOS Snelservice is al sinds jaar en dag hét adres voor loodgieterswerkzaamheden met spoed in Amsterdam. Door ons allround specialisme helpen we u met uiteenlopende werkzaamheden, zoals het verhelpen van een lekkage of het vervangen van een slot.

Onze voordelen

Kiest u voor SOS Snelservice als uw loodgieter in Amsterdam Nieuw-West, dan profiteert u van verschillende voordelen:

  • Lokaal actief in Amsterdam en omgeving sinds 1965
  • Dag en nacht 24/7 bereikbaar
  • Snel ter plaatse in Amsterdam
  • Betrouwbare diensten van uiteenlopende aard

Loodgietersdiensten van SOS Snelservice

We hebben een brede expertise en zijn dus van veel markten thuis. U belt ons onder meer voor klassieke loodgietersdiensten, zoals lekkages, verstoppingen en reparaties aan riool- en leidingwerk. Daarnaast helpen we u ook graag met het verhelpen van storingen aan elektra, camera inspecties en timmerwerk. Ook bieden we een slotenservice aan. En dat alles met spoed, zonder in te leveren op kwaliteit.

Lekkages

Heeft u last van een lekkage in Amsterdam Nieuw-West? Bel dan direct een loodgieter om verdere schade te voorkomen. Wanneer u te lang wacht, kan waterlekkage bijvoorbeeld zorgen voor schimmelplekken en andere schade aan uw interieur, elektra en inboedel.

SOS Snelservice heeft ervaring met het verhelpen van zowel grote als kleine water- en gaslekkages. Heeft u een waterleiding doorgeboord of is er sprake van een gaslekkage? Dan moet u extra voorzichtig zijn en snel handelen door de hoofdkraan dicht te draaien. Zorg bij een gaslekkage voor veel ventilatie. Nadat u ons heeft gebeld, zijn we snel ter plaatse om het probleem op te sporen en ter plekke te verhelpen.

Verstopping

Verstoppingen van onder meer putjes, afvoerleidingen en regenpijpen komen vaak voor. Elke verstopping zorgt voor een verminderde afvoer en zorgt op termijn voor onaangename geurtjes. Bel bij een verstopping direct een loodgieter. Bij een verstopping in Amsterdam Nieuw-West mag u rekenen op de snelheid en het vakmanschap van SOS Snelservice.

Elektra en verwarming

Storingen of andere problemen aan elektra of uw verwarmingsinstallatie? SOS Snelservice spoort het probleem voor u op en komt met een passende oplossing. We hebben onder meer ervaring met radiatoren en cv-ketels.

Slotenservice

De deur achter u dichtgetrokken, maar de sleutel binnen vergeten? Bij buitensluitingen of schade aan uw sloten helpen we met het openen, vervangen of repareren van uw slot. Dankzij onze slotenservice in Amsterdam Nieuw-West geniet u weer snel van werkende sloten of betreedt u uw huis weer.

Neem contact op met SOS Snelservice

Met spoed een loodgieter in Amsterdam Nieuw-West nodig? Of u nu een particulier of een bedrijf bent, bel SOS Snelservice direct op het nummer 020 616 64 64. We zijn snel ter plaatse en leveren kwalitatief hoogwaardige loodgietersdiensten.


    We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.

    © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks