Slotenservice Amsterdam

Bent u op zoek naar de snelste slotenservice van Amsterdam? SOS Snelservice is dé spoed slotenmaker in Amsterdam voor het openmaken of vervangen van uw slot of het verzorgen van inbraakpreventie voor uw woning. Is de deur niet op slot? Dan maken we hem schadevrij voor u open. Indien de deur wel op slot zit, frezen we het slot eruit en plaatsen we een nieuwe cilinder. Heeft u vragen of wilt u direct gebruikmaken van onze slotenservice in Amsterdam? Neem dan contact met ons op via de onderstaande buttons.

 • Supersnel ter plaatse
 • We zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar
 • Sloten openen en vervangen, inbraakschade herstellen, inbraakpreventieadvies en nog meer!
 • Heldere prijsopgave vooraf en zowel contante als pinbetaling mogelijk
 • Met spoed een betrouwbare slotenmaker Amsterdam nodig? Bel SOS Snelservice!

 

24/7 slotenmaker

De slotenmakers van SOS Snelservice zijn 24/7 bereikbaar en helpen u zo spoedig mogelijk. U schakelt ons niet alleen in bij een lekkage, elektra storing, rioolontstopping of als loodgieter, maar ook voor de volgende slotenmakerdiensten:

 • Schadevrij openen van ramen en deuren
 • Plaatsen van sloten en cilinders
 • Inbraakpreventie
 • Herstel van inbraakschade

Slot vervangen Amsterdam

Uw slot laten vervangen in Amsterdam doet u door een gespecialiseerde slotenmaker. Daarom schakelt u eenvoudig SOS Snelservice in. We zijn gespecialiseerd in het vervangen van alle soorten sloten en vervangen ze met hoogwaardige en keurmerk sloten. Zo weet u zeker dat u en uw bezittingen veilig zijn. Wilt u meer weten over onze slotenservice? Neem dan contact met ons op.

Buitengesloten in Amsterdam

Bent u per ongeluk buitengesloten in Amsterdam? Onze spoed slotenmaker in Amsterdam is snel aanwezig om de deur voor u te openen. We bespreken de mogelijkheden en de kosten altijd vooraf, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Inbraakpreventie

Voorkomen is beter dan genezen en daarom biedt SOS Snelservice hulp bij inbraakpreventie. We helpen u graag met het veilig(er) maken van uw woning, door middel van het plaatsen van gecertificeerd hang- en sluitwerk. Sloten met kerntrekbeveiliging en dievenklauwen verkleinen de kans op inbraak aanzienlijk. Daarnaast is een anti-inbraakstrip een goede keuze wanneer u wel eens vergeet uw deur op slot te doen. We vertellen u graag meer over het voorkomen van inbraak.

Slotenmaker met jarenlange ervaring

Bij SOS Snelservice hebben we jarenlange ervaring als slotenmaker. We weten als geen ander hoe weinig tijd inbrekers nodig hebben om uw huis binnen te dringen. Daarom is het zeer belangrijk om uw ramen en deuren te voorzien van hoogstaand hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk. Wilt u weten of uw huis inbraakproof is? We komen graag bij u langs voor een anti-inbraakcontrole en advies. Het preventief vervangen van uw sloten is goedkoper dan het vervangen van uw gestolen waardevolle bezittingen.

Slotenmakers en verzekeringen

In sommige gevallen is het mogelijk om de slotenmakerkosten (gedeeltelijk) te declareren bij uw verzekering. Dit geldt voornamelijk voor gevallen waar u geen invloed op had, zoals een inbraak. Helaas is dit niet het geval als uw deur of raam niet op slot zat. Zorg er daarom voor dat u uw woning altijd goed afsluit voordat u van huis vertrekt. Bent u uw sleutels kwijt, vergeten of heeft u uzelf buitengesloten? Dan is de kans zeer klein dat u in aanmerking komt voor een vergoeding voor slotenmakerkosten.

Neem contact op met onze slotenservice in Amsterdam

Voor vragen of meer informatie over onze diensten neemt u contact op met onze slotenservice in Amsterdam. We zijn bereikbaar via e-mail, telefoon en onderstaand contactformulier. Heeft u met spoed een slotenmaker in Amsterdam nodig? Bel onze spoedlijn en we zijn zo snel mogelijk op locatie.

  We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks