Hoe weet ik dat SOS kwaliteit levert?

Kwaliteit laat zich meten aan de hand van het aantal tevreden klanten, waarmee een jarenlange relatie is opgebouwd. Dit zijn over het algemeen woningbouwbedrijven, makelaars en projectontwikkelaars. Desgewenst kunnen we u voorzien van referenties. Uiteraard bezit SOS op alle werkterreinen vakdiploma’s. U kunt met recht zeggen dat u met experts te maken heeft.

SOS is aangesloten bij:

Techniek Nederland

Het spreekt voor zich dat SOS is aangesloten bij de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche Techniek Nederland. U bent dus verzekerd van een betrouwbare brancheorganisatie.

Erkend SEI installateur

In het erkenningen register van de SEI zijn de installatiebedrijven opgenomen die aangetoond hebben dat men beschikt over voldoende vakbekwaamheid. Naast de vakbekwaamheid dient het installatiebedrijf te beschikken over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren en op te leveren. Hierbij moet u denken aan meetinstrumenten om installaties op lekdichtheid (uw veiligheid) te testen, de aanwezigheid van de vereiste normen en publicaties om uw installaties zo te ontwerpen dat voldaan wordt aan de eisen ten aanzien van veiligheid en duurzaamheid.

In het erkenningen register is een installatiebedrijf te selecteren op een achttal vakgebieden of vakdisciplines. De vakgebieden zijn zo gekozen dat nagenoeg het gehele vakgebied wordt afgedekt. In het register is te selecteren op deze vakgebieden en in combinatie met een postcode range vindt u de installateur bij u in de buurt die gespecialiseerd is.

InstallQ

InstallQ is een onafhankelijke stichting die veilige en kwalitatieve installaties in heel Nederland wil realiseren. Ze ontwikkelen en beheren regelingen voor certificering en erkennen vakbekwame installatiebedrijven. Ze accrediteren ook opleidingen en examens in installatietechniek.

VCA gecertificeerd

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Doel: onze monteurs veiliger laten werken en het aantal ongevallen verminderen.

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks