Riool ontstoppen Amsterdam

“Binnen enkele uren uw riool ontstopt in Amsterdam!”

Heeft u last van een verstopt toilet of gootsteen? Dit wordt niet altijd veroorzaakt door een verstopte leiding. Het probleem kan zich ook in het riool bevinden. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring bij het vaststellen en snel oplossen van het probleem. We zijn 24/7 bereikbaar en staan in de meeste gevallen binnen enkele uren voor uw deur om uw riool te ontstoppen in Amsterdam.

 • Binnen enkele uren geholpen!
 • Vooraf inzicht in de kosten
 • 24/7 bereikbaar
 • Het ontstoppen van alle soorten verstoppingen
 • 2 x 24 uur Garantie

Is uw riool verstopt? SOS Snelservice ontstopt snel uw riool in Amsterdam e.o.. Bel met 020 616 64 64 of klik op onderstaande button om een afspraak te maken.

Een verstopt riool

Een verstopte riolering kan veel problemen met zich mee brengen en legt een heel huishouden stil. Te denken aan verstoppingen in de badkamer, keuken of het toilet. Een probleem dat snel opgelost moet worden. SOS Snelservice beschikt over een team van gemotiveerde en erkende loodgieters die voor elke klus een oplossing heeft. Uw riool ontstoppen we in een handomdraai.

Riolering verstoppingen ontstaan doordat er teveel materiaal door het riool is gespoeld die hier niet thuis horen. Te denken aan vochtige doekjes, verkeerd toiletpapier of wc-blokjes. Deze verstoppingen zijn vaak eenvoudig op te lossen.

We hebben veel ervaring met:

Toilet problemen

Een verstopt toilet kan veroorzaakt worden door bijvoorbeeld; wc blokjes die gevallen zijn in de toiletpot, het gebruik van vochtige doekjes of door verouderde leiding. Door het vuil dat achter blijft en zich ophoopt, ontstaan er opstoppingen. Wij ontstoppen uw riool zo snel mogelijk.

Douche en gootsteen problemen

Een verstopping in de douche en/of gootsteen kan veroorzaakt worden door haren, zeep- en wasmiddelresten of vetresten die achter blijven. Wanneer deze samen gaan klonteren kunnen deze leiden tot verstoppingen. SOS Snelservice kan uw riool ontstoppen, zodat het water weer doorloopt.

Stank overlast

Een verstopt riool kan leiden tot geur overlast. Het water in het riool kan niet weg en er kan geen lucht in het riool komen. Hierdoor ontstaat er een overlast van stank. Wij sporen voor u het probleem op en lossen dit direct op door het riool te ontstoppen.

Verzakking van het riool

Een rioolverstopping kan ontstaan wanneer het riool verzakt. Een grote verzakking zorgt ervoor dat het water en vuil moet klimmen en niet langzaam naar het hoofdriool spoelt. Bij een kleine verzakking zal het water langzaam aan doorspoelen naar het hoofdriool, maar blijft het vuil achter dat zich uiteindelijk opstapelt en een verstopping veroorzaakt.

Breuk in de riolering

Voornamelijk bij oude rioleringen komen wij bij inspectie regelmatig breuken tegen in de riolering. Oude riolering werd vroeger gemaakt door steenachtige materialen (gres). Deze materialen zijn zeer breukgevoelig. Doordat het materiaal regelmatig afbreekt en zwaarder is dan water, spoelt het niet mee naar de hoofdriolering. Hierdoor stapelt het op en ontstaat er een verstopping.

Ingroeien van wortels

Bij inspectie zien wij vaak dat wortels ingegroeid zijn in de riolering. Het vuil kan niet naar de hoofdriolering en stapelt zich op, met als gevolg ontstoppingen.

Ontstopping van de riolering

Om verstoppingen op te lossen gebruiken wij diverse ontstoppingstechnieken. Wij streven altijd naar de best mogelijke oplossing voor u! Onze auto’s zijn optimaal voorbereid voor elk probleem.  Tevens beschikken wij over hogedrukspuitwagens waarmee wij verstoppingen snel en doeltreffend verhelpen.

Constateren wij een breuk, scheur of verzakking van de riolering dan kunnen wij deze problemen oplossen. Er volgt dan een prijsopgave op maat.

Voorkom verstoppingen

Een rioolverstopping ontstaat bijna nooit spontaan. De verstopping is vaak al een tijdje aanwezig, maar het water loopt nog steeds door. Wanneer het langer duurt voordat het water uit de spoel- of douchebak wegloopt of wanneer de toilet bij het doortrekken een borrelend geluid maakt, zijn dit tekenen dat er een beginnende verstopping is. Wacht niet te lang en voorkom een verstopping en laat uw riolering inspecteren.

Laat uw riool ontstoppen in Amsterdam en omstreken

Onze loodgieters werken in de regio Amsterdam, zodat we u in de gehele stad kunnen helpen met het ontstoppen van het riool. Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar en staan binnen 2 uur bij u op de stoep.

 • Amsterdam Centrum
 • Amsterdam Noord
 • Amsterdam Oost
 • Amsterdam Zuid
 • Amsterdam Zuidoost
 • Amsterdam West
 • Amsterdam Nieuw-West
 • Amsterdam Westpoort
 • Amstelveen
 • Badhoevedorp
 • Haarlem
 • Heemstede
 • Hoofddorp
 • Landsmeer
 • Nieuw-Vennep
 • Ouderkerk a/m Amstel
 • Zaandam

Veelgestelde vragen

Wat kost het om een verstopping op te lossen?

De kosten van een ontstopping zijn geheel afhankelijk van de grootte van het probleem. Vertel ons daarom vooral telefonisch wat er aan de hand is, zodat we een kostenindicatie kunnen opstellen. We lichten u van te voren altijd volledig in over de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wanneer moet ik mijn riool laten ontstoppen?

U te maken heeft met een verstopt riool moet u deze laten ontstoppen. Maar hoe herkent u dit probleem? Als een riool verstopt zit, komen er gekke geluiden uit de afvoer, ruikt u een vieze geur en loopt het afvalwater niet goed weg.

Neem contact met ons op

SOS Snelservice is een veelzijdig ontstoppingsbedrijf voor alle rioolklussen. Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact op via onderstaande nummers of onderstaand contactformulier. We zijn 24/7 bereikbaar om uw riool in Amsterdam te ontstoppen!

SOS Snelservice
Vaalmuiden 29
1046 BV Amsterdam
020 616 64 64

[forms id=”1″]

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks