Wasbak ontstoppen

Lukt het u niet om de verstopping in uw wasbak te verhelpen? Bel dan de loodgieter en laat de verstopping in de afvoer van uw wastafel oplossen door een professional.

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • Duidelijke kosten vooraf

Bel de loodgieter wanneer uw wasbak verstopt is en wij staan binnen enkele uren bij u op de stoep. Zo kunt u snel weer gebruikmaken van uw wastafel.

Waardoor raakt uw wasbak verstopt?

Een wasbak raakt vaak verstopt door haren, zeepresten en gel. Dit vormt een verstopping, waarna het water niet meer goed doorloopt. Als u hier niets aan doet, dan zal het water op den duur helemaal niet meer weglopen, maar in de wasbak blijven staan. Maak regelmatig uw wastafel en met name het putje goed schoon: verwijder haren en zeepresten om verstoppingen te voorkomen.

Laat uw wasbak ontstoppen door een loodgieter

De professionele loodgieters van SOS Snelservice weten precies hoe ze de oorzaak van een wasbak verstopping vinden. Zodra ze deze gevonden hebben, lossen ze dit dankzij hun expertise snel op. Met onze specialistische gereedschappen hebben wij uw wasbak snel ontstopt. Zo kunt u gauw verder met uw dagelijkse bezigheden.

Onze service in regio Amsterdam

De loodgieters van SOS Snelservice helpen u in Amsterdam en in de omgeving van onze hoofdstad met het ontstoppen van uw wasbak, maar u kunt bij ons terecht voor veel meer diensten:

Contact opnemen met SOS Snelservice

Bel bij een verstopte wasbak naar SOS Snelservice in Amsterdam. Onze loodgieter komt uw wasbak ontstoppen, zodat u er gauw weer gebruik van kunt maken.

SOS Snelservice
Vaalmuiden 29
1046 BV Amsterdam
020 616 64 64

    We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.

    © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks