Zakelijke service

SOS Snelservice heeft een andere kant. Een onbekende kant. Want sinds jaar-en-dag
verzorgt SOS Snelservice naast spoedeisende klachten ook regulier technisch onderhoud. Voor woningbedrijven, makelaars en particuliere huizen bezitters. Grote voordelen van deze dienst: een complete afhandeling van het werk. Met de volledige geoutilleerde servicewagens kunnen verschillende werkzaamheden direct in één keer worden gedaan.

Dat biedt voordelen voor u, want u kunt alles overlaten aan één bedrijf. U hebt geen administratieve rompslomp door het maken van afspraken met verschillende bedrijven. En uw huurder is meer dan tevreden: één afspraak is voldoende voor alle werkzaamheden. Leuke bijkomstigheid: in de meeste gevallen is SOS ook nog eens voordeliger dan het inhuren van verschillende bedrijven. Kortom SOS Snelservice: Alles onder één paraplu!

Waarom SOS Snelservice ?

Een simpel voorbeeld uit de praktijk; U wordt gebeld met de melding van een lekkage bij de bovenburen. Als uw loodgieter is gearriveerd, constateert hij dat de deur met behulp van een slotenmaker moet worden geopend. Als deze is geopend, blijkt de lekkage te zijn ontstaan door een gootsteenverstopping. De loodgieter verwijst naar een ontstoppingsbedrijf die vervolgens het probleem verhelpt. Later die dag wordt er gebeld door de benedenbuurvrouw met de mededeling dat er kortsluiting is ontstaan door deze lekkage en ziet graag dat dit defect binnen korte tijd verholpen wordt én of u ook iemand kan sturen met een waterstofzuiger om het water, veroorzaakt door de eerder die dag verholpen lekkage, van de vloer weg te zuigen. In zo'n geval is 1 telefoontje naar SOS Snelservice genoeg om al deze problemen in één keer door onze all-round opgeleide medewerkers vakkundig te laten verhelpen. Door deze efficiëntie blijven ook de kosten beheersbaar.