Verstopt toilet

Een verstopte wc wordt binnen enkele uren opgelost door een van onze vakkundige loodgieters. Zij zijn 24/7 bereikbaar voor een snelle en effectieve oplossing voor uw verstopte toilet. Na de inspectie wordt direct actie ondernomen en kunt u snel weer gebruik maken van uw sanitaire voorzieningen.

  • Wc verstopping binnen enkele uren opgelost
  • Kosten vooraf bekend
  • 60 jaar ervaring
  • 24/7 bereikbaar

Neem contact op met SOS Snelservice bij een verstopping van uw toilet. Bel 020 616 64 64 of neem contact op via het contactformulier.

24/7 bereikbaar voor spoedgevallen

In spoedgevallen staat SOS Snelservice Amsterdam dag en nacht voor u klaar. Neem bij een spoedgeval direct contact op met onze centrale. U wordt te woord gestaan door een specialist met technische kennis van een verstopt toilet. Bel direct met 020 616 64 64 of vul het contactformulier in.

Een verstopping in uw toilet

Een verstopping kan tot grote ongemakken leiden in uw huishouden. Een wc verstopping wordt vaak veroorzaakt door toiletblokjes, vochtige doekjes of proppen toiletpapier in de leidingen. Een verstopt toilet herkent u aan de volgende signalen:

  • Het water in uw toiletpot komt omhoog
  • Het toilet spoelt niet meer door

Wat moet u doen bij een mogelijke verstopping?

Als een van de bovenstaande situaties optreedt, is het noodzakelijk om actie te ondernemen. Trek bij een mogelijke verstopping niet nogmaals door. Bel in deze gevallen direct met onze specialisten via 020 616 64 64 om een overstroming van het toilet te voorkomen. Onze specialisten helpen u 24/7 bij een verstopt toilet.

Hoe lossen wij de WC verstopping op?

Onze specialisten beschikken over de benodigde middelen om de verstopping direct op te lossen. Het vakkundige team van loodgieters is 24/7 voorbereid op alle mogelijke problemen met uw toilet.

We beginnen met het inspecteren van het probleem. Met speciale tools kunnen wij het probleem gemakkelijk vinden. Na het vaststellen van het probleem beginnen we met de ontstopping van uw toilet. Indien nodig halen wij het toilet zorgvuldig van de afvoer om de verstopping volledig op te lossen.

Wij helpen u graag met het ontstoppen van de huidige leidingen, het opnieuw leggen van leidingen of zelfs het plaatsen van een nieuw toilet.

Riool ontstoppen

In sommige gevallen zit de verstopping niet in het toilet zelf. Meestal is het riool dan het probleem van de verstopping. Dit ontstaat bijvoorbeeld door verouderde rioolleidingen. Onze specialisten zijn breed gespecialiseerd, waardoor zij het probleem alsnog kunnen oplossen. Wij zullen het riool zo snel mogelijk ontstoppen. Meer informatie over riool ontstoppen vindt u hier.

Over SOS Snelservice

Wij zijn al sinds 1965 gespecialiseerd in het oplossen van toilet verstoppingen. Daarnaast helpen wij met alle elektra-, sanitair- en cv-services. Zowel particulieren als bedrijven weten SOS Snelservice te vinden voor uiteenlopende onderhoudswerkzaamheden. De allround monteurs staan 24/7 voor u klaar om diverse problemen in uw huis op te lossen:

Neem contact op met SOS Snelservice

Neem bij een verstopping van uw toilet direct contact op met een van onze specialisten. Gebruik hiervoor het onderstaande contactformulier of bel naar 020 616 64 64. U kunt ook mailen naar info@sos-snelservice.nl.

U vindt SOS Snelservice op het volgende adres:

SOS Snelservice
Vaalmuiden 29
1046 BV Amsterdam
020 616 64 64

Contactformulier

    We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.

    © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks