Onze werkwijze

Bij SOS Snelservice bieden we efficiënte en snelle oplossingen aan voor al uw loodgietersproblemen. We nemen u graag mee in ons proces vanaf het in kaart brengen van uw vraag tot de uitvoering van de benodigde diensten. Zo krijgt u een duidelijk inzicht in hoe wij werken om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Kosteloze probleem identificatie

Zodra u contact met ons opneemt, voeren we een kosteloze check uit. Ons team op deze afdeling is deskundig in alle noodsituaties.  Zij bepalen aan de hand van deze check hoe dringend de situatie is en wie er ter plaatse moet zijn om het probleem op te lossen. In sommige gevallen kunt u het probleem ook zelf verhelpen.

Monteur in de buurt inschakelen

Wanneer een monteur nodig is, speuren onze planners naar de dichtstbijzijnde beschikbare monteur om de reistijd te minimaliseren. Ze zorgen ervoor dat de monteur alle nodige informatie over het probleem krijgt. Vervolgens geeft onze klantenservice de verwachte aankomsttijd telefonisch aan u door.

Oplossen van het probleem

Al onze servicevoertuigen zijn uitgerust met alle benodigde gereedschappen en apparatuur. Hiermee lossen onze technische monteurs de meest voorkomende problemen snel en efficiënt op.

Afhandeling opdracht

Zodra het probleem is opgelost of geanalyseerd, registreert de technische monteur alle bevindingen, eventuele foto’s, de gewerkte uren en gebruikte onderdelen direct in ons systeem. Onze administratieve afdeling voltooit de opdracht en zorgt ervoor dat u een volledig rapport ontvangt over de situatie. Indien nodig, melden we de afhandeling van het probleem ook technisch en financieel gereed in de systemen van derde partijen. Ten slotte sturen we u een factuur voor de verleende diensten.

Persoonlijke communicatie

Onze planningsafdeling staat u altijd persoonlijk te woord. We stellen de benodigde vragen, zodat we een duidelijk beeld hebben van de situatie. Ter plaatste voert onze allround monteur het onderzoek uit. Indien mogelijk repareren we direct het probleem, maar als dit niet mogelijk is dan proberen we een noodvoorziening te treffen. We bespreken dan welke vervolgstappen er nodig zijn en zorgen ervoor dat we zo snel mogelijk het probleem oplossen.

Klanttevredenheidsgarantie

Bij SOS Snelservice is uw volledige tevredenheid ons ultieme doel. We streven naar een uitmuntende klantenservice en hechten veel waarde aan uw feedback, waarmee we onze diensten voortdurend verbeteren. Uw tevredenheid staat altijd centraal in alles wat we doen. We willen niet alleen uw problemen oplossen, maar ook zorgen voor een positieve ervaring die aan uw verwachtingen voldoet en deze zelfs overtreft.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op via 020 616 6464 of stuur een e-mail naar info@sossnelservice.nl. We beantwoorden graag al uw vragen.

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

 

Zijn jullie 24/7 beschikbaar?

Bij ons kunt u dag en nacht, zeven dagen per week, terecht voor al uw loodgietersproblemen in Amsterdam en omstreken. Of het nu gaat om een dringende lekkage, een verstopte afvoer of problemen met de verwarming, onze ervaren loodgieters staan altijd paraat om u te helpen.

Hoe snel zijn jullie op locatie?

Bij onze kosteloze check beoordelen we de urgentie van uw probleem en stellen we vast wanneer een monteur ter plaatse moet zijn. We streven ernaar om snel en efficiënt te handelen, zodat uw situatie zo spoedig mogelijk wordt opgelost.

Wat kost een spoedreparatie?

De tarieven voor spoedreparatie variëren afhankelijk van de aard van het probleem en de benodigde oplossing. Bent u benieuwd naar de kosten voor onze hulp? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag met u de situatie en bieden een duidelijk overzicht van de mogelijkheden en bijbehorende tarieven.

Hoe kan ik een afspraak maken voor niet-spoedeisende diensten?

Zelfs als uw probleem niet direct dringend lijkt te zijn, mag u altijd contact met ons opnemen. We bieden een kosteloze check aan waarbij we de aard van uw probleem bespreken en de urgentie ervan beoordelen. Op basis hiervan plannen we een geschikt tijdstip voor een monteur om langs te komen en het probleem te verhelpen.

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks