Gootsteen verstopt

Laat uw verstopte gootsteen snel en vakkundig ontstoppen. Onze loodgieters staan al binnen enkele uren bij u voor de deur om uw gootsteen verstopping op te lossen. Dankzij onze 24/7 service kunt u ons zelfs ’s nachts en in het weekend bereiken.

  • Binnen enkele uren uw gootsteen ontstopt
  • 24/7 loodgietersservice
  • Allround loodgieters service

Neem contact op met onze loodgieters wanneer uw gootsteen verstopt is. Wij maken direct een afspraak met u om uw gootsteen te ontstoppen.

 

24/7 loodgieters service

Het water in de gootsteen in uw keuken of badkamer loopt niet (of nauwelijks) weg, uw afvoer maakt borrelende geluiden en er komt een nare geur van af. Voor verstopte gootstenen, afvoeren, toiletten en doucheputjes kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week contact opnemen met SOS Snelservice. Wij zijn binnen enkele uren ter plaatse om uw gootsteen te ontstoppen.

Loodgieter inschakelen

Lukt het u zelf niet om de verstopping van uw gootsteen op te lossen, omdat deze te ernstig is of zich in het riool bevindt? Schakel dan zo snel mogelijk een loodgieter in. Een verstopping is namelijk niet alleen heel vervelend, maar kan ook schade aanrichten aan uw afvoer en riolering. Onze loodgieters onderzoeken de oorzaak van de verstopping. Zodra we hebben vastgesteld wat er aan de hand is, kunnen we het probleem aanpakken met speciale gereedschappen.

Afspraak maken

Verstopping in de riolering

Soms vinden we de oorzaak van de verstopping niet in de gootsteen, maar in het riool. Een verouderde rioolleiding of een breuk in de riolering levert dan vaak problemen op. Ook daar deinzen onze ervaren loodgieters niet voor terug. Wij bekijken hoe we de verstopping in het riool kunnen oplossen en zorgen dat u snel weer gebruik kunt maken van uw gootsteen.

Diensten van onze loodgieters, elektriciens en slotenmakers

Neem contact op met SOS Snelservice voor al uw problemen met sloten, lekkages, verstoppingen, riolering, elektra en centrale verwarming. Wij zijn dankzij onze spoedservice vaak al binnen 2 uur ter plaatse om u te helpen met al uw problemen:

Bel de loodgieter bij een verstopte gootsteen

Is uw gootsteen verstopt? Neem dan direct contact op met SOS Snelservice in Amsterdam via 020 616 6464. Wij staan binnen 2 uur bij u op de stoep om uw gootsteen te ontstoppen.

S.O.S. Snelservice
Vaalmuiden 29
1043 AH Amsterdam
020 616 6464

    We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.

    © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks