Spoed loodgieter Amsterdam

SOS Snelservice is al 60 jaar dé spoed loodgieter in Amsterdam en omgeving. Schakel onze loodgieter, elektricien of slotenmaker dag en nacht én in spoedgevallen in. Als gerenommeerde loodgieters in Amsterdam bieden we allround services voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Met spoed een loodgieter nodig? Bekijk dan onze loodgietersdiensten of bel ons direct op 020 616 64 64.

 • 24/7 spoed loodgietersdiensten
 • 60 jaar ervaring
 • Allround loodgietersservice
 • Duidelijke kosten vooraf en geen verrassingen
 • Binnen enkele uren geholpen

Spoed loodgieter nodig? Bel direct: 020 616 64 64

24-uurs allround loodgietersservice in Amsterdam

Direct contact voor elke (spoed)klus met allround loodgietersdiensten in Amsterdam!

Verhelp met één telefoontje naar de loodgieter al uw problemen zoals een lekkage of aanverwante werkzaamheden. Het is mogelijk bij hetloodgietersbedrijf van Amsterdam: SOS Snelservice. SOS Snelservice staat 24/7 klaar met een team van installateurs, opgeleid in alle aspecten van het vak:

SOS Snelservice heeft de capaciteiten om klanten van ieder kaliber van hulp te zijn. Voor zowel particulieren, (woningbouw)bedrijven, makelaars en projectontwikkelaars geldt: Als u één van deze problemen ondervindt, hoeft u slechts één bedrijf te bellen: SOS Snelservice.

SOS werkgebied

Profiteer van de loodgietersdiensten van SOS Snelservice door heel Amsterdam en omgeving. Met een volledig uitgeruste servicewagen is uw loodgieter direct in staat om u te helpen, ongeacht het probleem. Maak gebruik van een loodgieter in elk Amsterdams stadsdeel:

Beperk zoveel mogelijk de schade en neem direct contact op met ons specialistische team in Amsterdam en omgeving. We zijn dag en nacht beschikbaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Spoed loodgietersdiensten Amsterdam

Bent u met spoed op zoek naar een loodgieter in Amsterdam? Neem dan direct contact met ons op. We zijn dag en nacht bereikbaar en in geval van spoed snel ter plaatse. Zelfs in het weekend. Ook bij spoed vooraf inzicht in de kosten.

Spoed? Bel direct: 020 616 64 64

Kosten spoed loodgieter

Het is fijn als u van tevoren weet welke kosten er bij onze spoedservice horen. Daarom geven we u aan de telefoon al direct een indicatie van de kosten. Omdat we telefonisch niet altijd de situatie volledig kunnen inschatten, bespreekt onze specialist op locatie de kosten met u. Zo weet u voordat hij aan de slag gaat de exacte kosten.

Allround loodgieter voor bedrijven en particulieren

Onze monteurs staan voor iedereen dag en nacht klaar. We maken hierbij geen onderscheid tussen particulieren en bedrijven. Ook makelaars, woningbouwbedrijven en projectontwikkelaars bellen ons voor acute hulp. Weet u niet precies wat voor installateur u nodig heeft? Geen probleem, dit zoeken wij voor u uit. SOS Snelservice heeft een team van ervaren vakspecialisten. Bel ons, vertel over het spoedgeval en we sturen direct de juiste vakman naar u toe.

Lekkage in Amsterdam en omstreken

Een waterlekkage of gaslekkage kan een hoop stress veroorzaken en kan, wanneer het niet snel opgelost wordt, grote problemen veroorzaken. Voorkom problemen en laat uw lekkage snel en professioneel repareren door ons ervaren team.

Waterlekkage

Waterlekkage is de grootste schadepost van huiseigenaren en verzekeraars en helaas een veel voorkomend probleem. Overal waar water stroomt in het huis kan een lekkage ontstaan. Van een keukenkraan die druppelt tot een moeilijk te bereiken lekkage zoals de muur; een waterlekkage kan direct voor veel overlast zorgen. Het is daarom belangrijk snel hulp in te schakelen, want hoe langer u wacht, hoe groter de schade is en hoe meer kosten u te verwerken heeft.

Bij het verhelpen van een lekkage is haast geboden om de schade te beperken. Dankzij onze ervaring en geavanceerde lekkage detectie apparatuur zijn onze ervaren loodgieters in staat de lekkages snel op te sporen en te repareren. Bovendien geven we u uitgebreid advies om te voorkomen dat er een nieuwe lekkage ontstaat.

Gaslekkage

Een gaslekkage kan een levensgevaarlijke situatie veroorzaken en vraagt om snel te handelen. Ruikt u gas, is uw gasrekening buitensporig hoog of heeft uw energieleverancier een drukverlies geconstateerd? Onderneem dan de volgende stappen:

 • Open alle deuren en ramen
 • Sluit de hoofdkraan van de gasmeter
 • Maak geen gebruik van open vuur
 • Bel direct de spoed loodgieter 020 616 64 64

Een gaslekkage kan verschillende oorzaken hebben, zoals een gebroken leiding of verouderde aansluiting, en vragen om acute aandacht. Het ervaren team van SOS Snelservice kan direct detecteren of u daadwerkelijk een gaslek heeft en kan een gaslekkage vakkundig en snel verhelpen.

Voorkom problemen en laat uw gasapparatuur jaarlijks controleren.

SOS Snelservice komt uw gaslek direct verhelpen, ook bij bedrijven.

Een gaslek kan gevaarlijke situaties veroorzaken. Wanneer er een gaslek wordt geconstateerd bij uw bedrijf moet de ruimte of zelfs het gehele gebouw ontruimt worden door de brandweer. Dankzij onze 24/7 beschikbaarheid en snelle service bent u met SOS Snelservice direct geholpen.

Verstoppingen

Een verstopping van de afvoer of het riool kan het huishouden flink ontregelen en vraagt om een snelle oplossing. Ons vakkundige team staat 24/7 voor u klaar om de oorzaak van uw verstopping te detecteren en deze zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Afvoerverstopping zijn verleden tijd dankzij uw loodgieter in Amsterdam en omstreken

Wanneer u last heeft van een afvoerverstopping en deze niet snel oplost riskeert u een overstroming of lek. SOS Snelservice is met 60 jaar ervaring specialist in het reinigen, inspecteren en opheffen van afvoerverstoppingen. Onze vakmensen zullen de verstopping snel en effectief voor u oplossen in Amsterdam en omgeving.

Keukenafvoer verstopping

Door het frequente gebruik is een verstopping van de keukenafvoer een veelvoorkomend probleem. Bovendien blijven er zowel in de gootsteen als de vaatwasser vaak vet- en etensresten achter die in de gezamelijke afvoer samenkomen en een ophoping veroorzaken. Hierdoor kan het water niet weg en komt het weer omhoog.

Doucheafvoer verstopping

Douche- en badverstoppingen worden veelal veroozaakt door lichaamseigen vetten, haar en zeepresten. Door veevuldig gebruik van de douche of het bad zijn deze verstoppingen helaas moeilijk te voorkomen maar relatief eenvoudig op te lossen.

Rioolverstoppingen verhelpen met de loodgieter van SOS Snelservice

Wanneer u een rioolverstopping ervaart die u niet zelf kunt oplossen biedt het team van SOS Snelservice u dag en nacht de oplossing in Amsterdam en omstreken.

Toilet verstopping

Een verstopping van het toilet veroorzaakt een groot ongemak voor het huishouden en wordt vaak veroorzaakt door toiletblokjes en vochtige doekjes. Door middel van het toepassen van verschillende ontstoppingstechnieken zoals riolering doorspoeling en cameratechnieken verhelpt SOS Snelservice uw verstoppingsproblemen.

Onze auto’s en vakkundig team zijn optimaal voorbereid op alle soorten problemen met uw toilet. Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuw toilet, het aanleggen van de benodigde leidingen of het ontstoppen van uw huidige leidingen, wij helpen u direct.

Klik hier voor meer informatie over onze ontstoppingen service.

Verwarming

Is uw CV ketel toe aan vernieuwing of wilt u een centrale verwarming aanleggen in uw woning of bedrijfspand? Voor zowel de aanleg, renovatie als nodige reparatiewerkzaamheden in de regio Amsterdam kunt u bij SOS Snelservice terecht.

Behaaglijke wonen en werken met SOS Snelservice

Werken en wonen wordt een stuk plezieriger in een aangename temperatuur. SOS Snelservice verzorgt alles op het gebied van centrale verwaming.  Onze loodgieters hebben ruime ervaring met verschillende modellen en merken en staan u bij van levering tot isolatie.

Bij de aanschaf van een nieuwe CV ketel is het belangrijk dat u een goede keuze maakt. Uw uiteindelijke keuze is een keuze voor minimaal 12 tot 15 jaar. Onze adviseurs kunnen u uitstekend bijstaan om tot een juiste beslissing te komen. Waar de keuze ook op zal vallen door onze grote kennis van alle verschillende CV ketels weten wij elk apparaat op de beste manier te plaatsen en aan te sluiten.

CV storing en onderhoud met SOS Snelservice opgelost

Wanneer een CV ketel naar behoren werkt vergeten veel huishoudens goed onderhoud te plegen. Door uw CV ketel regelmatig te laten controleren en onderhouden voorkomt u dat u op een winterdag in de kou zit. Regelmatig onderhoud zorgt er bovendien voor dat uw CV langer mee gaat en u zuiniger stookt.

CV Storingen door slecht onderhoud

Slecht onderhoud is vaak de oorzaak van een storing. Dit kan op lange termijn leiden tot lekkages, storingen en schade die uiteindelijk meer kosten en tijd met zich mee brengen dan een periodieke controle. SOS Snelservice zorgt er daarbij voor dat u als klant jaarlijks op de hoogte wordt gebracht van het onderhoud dat uitgevoerd dient te worden. Ons specialistische team is bekend met alle soorten en merken CV ketels. Zo kunnen wij snel en grondig uw storing oplossen.

Regelmatig CV onderhoud voor een warme winter

Om een warme winter te garanderen is regelmatig onderhoud en controle van cruciaal belang. Onze service en onderhoudsdienst bestaat uit vakkundige monteurs en installateurs die hun opleiding bij de fabrikant van de CV ketels gevolgd hebben. Hierdoor zijn ze volledig voorbereid op mogelijke problemen en lossen zij deze vakkundig op. Zij zullen in grote lijnen de volgende handelingen voor u uitvoeren:

 • Toestel nazien op lekkages van water, gas en lucht
 • Condens afvoer schoonmaken
 • Temperatuur CV ketel instellen
 • Co2 meting of gas/lucht verhouding instellen
 • Vullen en ontluchten
 • Expansievat controleren
 • Branders schoon maken, wisselaar reinigen
 • Bij een open toestel wordt het schoorsteen kanaal gecontroleerd

Service van SOS Snelservice

Wanneer u kiest voor een service contract bij SOS Snelservice zullen wij jaarlijks per telefoon of email contact met u opnemen voor een afspraak. Tijdens deze afspraak voeren wij alle nodige onderhoudswerkzaamheden uit aan de moederhaard, CV ketel en gasboiler. Een groot voordeel van de service van SOS Snelservice is dat u niet de gehele dag hoeft te wachten op een bezoek maar dat onze monteur een half uur van te voren contact met u zal opnemen.

Contact opnemen met de loodgieter

Neem contact op voor de verschillende mogelijkheden waarbij SOS Snelservice u kan helpen.

SOS Snelservice
Vaalmuiden 29
1046 BV Amsterdam
020 616 64 64

Veelgestelde vragen

Wat kost een loodgieter in Amsterdam?

De kosten van onze diensten als loodgieter in Amsterdam zijn afhankelijk van het probleem en de oplossing. Wilt u weten wat u betaalt voor onze hulp? Neem vooral contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Hoe lang duurt het tot ik geholpen wordt?

Als uw probleem met spoed opgelost dient te worden, belt u ons direct via 020 616 6464. We staan dan al binnen enkele uren bij u op de stoep. Zelfs in het weekend of midden in de nacht. Kan het probleem wachten? Dan plannen we een afspraak in.

Contact met de loodgieter

  We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.

  © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks