C.v.-storing/ onderhoud

CV reparatie en onderhoud

Het is van groot belang uw verwarmingsinstallatie regelmatig te laten controleren en onderhouden. CV onderhoud voorkomt dan ook dat u voor vervelende verrassingen komt te staan. Uiteraard gaat door CV onderhoud ook uw ketel een stuk langer mee. Een leuke bijkomstigheid is dat u het ook terug ziet in uw portemonnee aangezien de CV ketel zuiniger gaat stoken.

Het belang van CV onderhoud wil nog wel eens vergeten worden. CV onderhoud is erg belangrijk voor uw CV ketel om voortijdig gebreken te kunnen ontdekken. Meestal wordt voor het CV onderhoud een servicecontract afgesloten en komen wij hiervoor eens per jaar langs. Uiteraard kunt u ook gewoon contact met ons opnemen voor een eenmalige onderhoudsbeurt aan uw verwarmingsinstallatie.

SOS Snelservice BV is gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en installatie van alle merken centrale verwarming en is tevens officiële dealer van alle grote merken.

De volgende werkzaamheden zijn in grote lijnen de handelingen die worden uitgevoerd, daarnaast heeft iedere installatie specifieke eisen voor het onderhoud.

Wat word er gedaan

  • Toestel nazien op lekkages van water, gas en lucht
  • Condens afvoer schoonmaken
  • Temperatuur cv ketel instellen
  • Co2 meting of gas-lucht verhouding instellen
  • Vullen en ontluchten
  • Expantievat controleren
  • Branders schoon maken, wisselaar reinigen
  • Bij een open toestel word het schoorsteen kanaal gecontroleerd

Een storing aan uw cv komt altijd ongelegen

Onze service en onderhoudsdienst bestaat uit monteurs die hun opleiding bij de fabrikant van de cv ketels gevolgd hebben. Daardoor zijn ze zo goed mogelijk voorbereid op alle problemen van uw cv installatie vakkundig op te lossen.

Afspraak maken

Jaarlijks zullen wij per telefoon / e-mail contact met u opnemen om een afspraak te maken voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan uw moederhaard / CV ketel / gasboiler.

Bij SOS Snelservice hoeft u niet de gehele dag thuis te blijven, wij geven u een 1/2 uur van tevoren een belletje dat de monteur uw kant op gaat.

Heeft u zo snel mogelijk een specialist nodig? Neem gerust contact met ons op.