Loodgieter Amstelveen

U heeft niet altijd de tijd om rustig de komst van een loodgieter af te wachten. Sommige situaties vragen om snel handelen door een loodgieter waarop u kunt bouwen. SOS Snelservice is al sinds 1965 hét adres voor spoedklussen in Amsterdam en omgeving. We zijn 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse.

Onze voordelen

Als u met spoed een loodgieter in Amstelveen nodig heeft, is SOS Snelservice hét aangewezen adres.

  • Lokaal actieve Amsterdamse loodgieter sinds 1965
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • Snel ter plaatse wanneer nodig
  • Betrouwbare loodgieter met allround expertise

Onze service in Amstelveen

Als loodgieter in Amstelveen leveren we verschillende loodgietersdiensten. Onze installateurs zijn breed opgeleid en staan u daarmee bij in uiteenlopende werkzaamheden:

Lekkages Amstelveen

Last van een lekkage in Amstelveen? SOS Snelservice steekt de handen uit de mouwen om uw lekkage snel op te lossen. Bij zowel water- als gaslekkages zoeken we naar de bron van het probleem en stoppen we de lekkage. Vervolgens zorgen we voor een duurzame reparatie waar u echt iets aan heeft.

Het is verstandig om bij een lekkage niet te lang te wachten met het bellen van een loodgieter. Zo beperkt u de schade. Heeft u zelf een water- of gasleiding beschadigd, bijvoorbeeld tijdens het boren? Dan is het belangrijk om de watertoevoer of gastoevoer tijdelijk dicht te draaien om ernstigere problemen te voorkomen.

Verstoppingen

Verstoppingen komen veelvuldig voor, bijvoorbeeld bij toiletten, putjes, afvoeren en regenpijpen. Heeft u last van een verminderde doorstroming van de afvoer of van nare luchtjes? Met specialistische kennis en apparatuur sporen we uw verstopping snel op en verhelpen we het probleem. Daarmee staat SOS Snelservice u bij in het geval van een verstopping in Amstelveen.

Elektra en verwarming reparatie

Ook wanneer u last heeft van storingen of andere defecten in elektra– of verwarmingssystemen, helpt SOS Snelservice u graag. Onze allround expertise komt bijvoorbeeld van pas bij reparaties of vervangingen van radiatoren en cv-ketels.

Slotenservice in Amstelveen

Heeft u uzelf buitengesloten of is er sprake van een kapot slot, bijvoorbeeld door een inbraak? Dan helpt onze slotenservice u met het openen, vervangen of repareren van uw slot. Wanneer u uw huis niet meer inkomt, is er al snel sprake van spoed. Daarom is het prettig dat SOS Snelservice snel bij u op locatie is.

Schakel direct een loodgieter in

Met spoed een loodgieter in Amstelveen nodig? Neem direct contact met ons op door te bellen naar 020 616 6464. We zijn snel ter plaatse en helpen u direct met het oplossen van uw probleem.

    We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.

    © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks