Inbraakpreventie

Meer middelen om uw woning veiliger te maken. Een inbreker zal zich wel 3x bedenken en bij voorkeur een ander huis uitkiezen.

Veiligheidsbeslag en antikerntrekbeveiliging

Politiekeurmerk Veilig Wonen verplicht bij nieuwbouw om producten met Kerntrekbeveiliging toe te passen, deze eis zal ook volgen voor bestaande bouw. De kerntrekmethode is een zeer veel voorkomende inbraakmethode waardoor inbrekers gemiddeld binnen 30 seconden binnen kunnen treden. Door producten met Kerntrekbeveiliging toe te passen wordt deze inbraakmethode makkelijk en doeltreffend tegen gegaan. De makkelijkste manier is om de Profielcilinder te vervangen door een Profielcilinder met Kerntrekbeveiliging.

Een buitendeur zonder veiligheidsbeslag is tegenwoordig niet meer gebruikelijk. Dikke metalen afdekplaten voor slot of deurkruk, zonder zichtbare schroeven die van buitenaf losgedraaid kunnen worden. Een andere oplossing is om het Veiligheidsbeslag te vervangen voor een Veiligheidsbeslag met Kerntrekbeveiliging.Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Anti-inbraakstrip (secu-strip)

Deuren zijn het meest populair bij de inbreker. Geen wonder – met een simpele schroevendraaier wrikt ‘ie de ruimte tussen de deur en het kozijn in een oogwenk open. Een goed slot alleen is dan niet voldoende.

Bovendien zijn we zelf slordig met deuren. Herkent u zichzelf in de volgende situatie? Dat u even boodschappen gaat doen en de voordeur niet afsluit met de sleutel? Een wereldkans voor de gelegenheidsinbreker! Behalve als een SecuStrip is gemonteerd. Zelfs als de deur niet op slot is, zorgt de Secustrip – die u nóóit kunt vergeten – dat de deur potdicht blijft.

Het systeem bestaat uit 2 stalen strips die u snel en simpel op deur en kozijn monteert. Zodra de deur dicht is, vormen ze een ijzersterke barrière tegen inbraak. Geen inbreker die er meer tussenkomt. Een SecuStrip werkt preventief omdat ‘ie aan de buitenkant van de deur is gemonteerd. Het is bewezen dat inbrekers het al niet eens meer proberen als ze een SecuStrip zien zitten.

 

Dievenklauwen

Maak het inbrekers onmogelijk uw deuren en ramen uit het kozijn te nemen door dievenklauwen te laten monteren in uw deuren en ramen. Een dievenklauw is bedoeld om naar buiten draaiende deuren of ramen te beveiligen tegen inbraak.

De dievenklauw bestaat uit twee delen van gehard staal: een bus en een stift. Een pen wordt onder of boven elk scharnier in de deur gezet en een bus wordt er recht tegenover in de deurpost gemonteerd. Hierdoor kan de deur niet meer aan de scharnierzijde worden geopend wanneer de scharnierpennen zijn weggehaald.

Bij naar buiten draaiende deuren zit het draaigedeelte van het scharnier aan de buitenkant, waardoor het scharnier vrij eenvoudig te forceren is. Bij sommige scharnieren hoeft zelfs alleen maar de pen te worden verwijderd om de deur te kunnen openen! Een dievenklauw zal dit eenvoudig voorkomen.

Dit is dus een handige oplossing als u over kozijnen met onveilige scharnieren beschikt! U hoeft geen nieuwe deur of nieuw raamkozijn te bestellen, maar alleen een set dievenklauwen te laten monteren door een monteur van SOS Snelservice in Amsterdam.

 

    We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.

    © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks