Slot kapot

Is het slot kapot van uw woning en bent u nu binnen- of buitengesloten? De beste oplossing is om het slot te repareren of te vervangen. Schakel hiervoor een ervaren slotenmaker in, om schade aan uw deur of slot te voorkomen. De specialisten van SOS Snelservice zijn zo snel mogelijk bij u ter plaatste om uw kapotte slot te repareren of te vervangen. We zijn 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar.

Spoed? Bel direct: 020 616 6464 Contact

  • Snel ter plaatse in Amsterdam en omgeving
  • 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar
  • Specialist in het repareren en vervangen van sloten
  • Inbraakpreventie op maat
  • Prijsopgave vooraf en diverse betaalmogelijkheden

Oorzaken van een kapot slot

Er zijn diverse oorzaken die een kapot slot als gevolg hebben. Probeer deze situaties zoveel mogelijk te ontwijken bij uw slot:

  • Corrosie in de cilinder
  • Slijtage of ouderdom
  • Een slechte montage
  • Vuil of zand in het slot
  • Afgebroken sleutel

De gevolgen van een kapot slot

Een stroef of kapot slot heeft vervelende gevolgen. In veel gevallen kunt u niet meer uw woning of bedrijfspand in of uit. Het is ook mogelijk dat de deur juist niet meer op slot kan door het kapotte slot. Zelfs als het niet de enige deur is van de woning of het bedrijfspand, is het noodzakelijk om het slot zo snel mogelijk te laten maken. Inbrekers maken namelijk meer kans bij een kapot slot, omdat zij het makkelijker open kunnen breken.

Onze slotenservice in Amsterdam

Maak gebruik van onze slotenservice in Amsterdam en laat het kapotte slot van bijvoorbeeld uw voordeur binnen no time repareren. Neem contact met ons op bij een kapot slot en we bespreken het probleem. Geef hierbij ook aan welk slot u heeft, bijvoorbeeld een cilinderslot. We schatten aan de hand hiervan ook direct in hoe urgent het probleem is en welke van onze monteurs moet komen. Vervolgens komt de ervaren slotenmaker bij u langs voor een vervanging of reparatie van het slot. Achteraf ontvangt u van ons de factuur met een beschrijving van de opdracht.

Overige dienstverlening

Naast het vervangen of openen van sloten, zijn onze allround professionals gespecialiseerd op allerlei vlakken:

Schakel SOS Snelservice in en laat uw slot repareren of vervangen!

Voorkom een inbraak of dat u te lang binnen- of buitengesloten bent en schakel direct de slotenmakers van SOS Snelservice in! Bel voor spoed 020 616 6464. Vul voor overige zaken, zoals inbraakpreventieadvies op maat, ons contactformulier in.

Spoed? Bel direct: 020 616 6464 Contact

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen over het kapotte slot en wat u zelf kunt doen? Bekijk dan eerst onze veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Bel dan 020 616 6464 of vul ons contactformulier in.

Kan ik zelf een kapot slot vervangen?

Het is mogelijk om zelf een kapot slot te vervangen, maar dit is niet altijd even gemakkelijk. Allereerst is het belangrijk dat de deur nog wel open kan, zodat u er goed bij kunt. Is het slot kapot en blijft de deur dicht? Dan adviseren we om contact met ons op te nemen. Als u zelf te werk gaan met pasjes of haakjes via de brievenbus, resulteert dat mogelijk in nog meer schade.

Hoe open ik een deur als het slot kapot is?

Er zijn diverse manieren om een deur met een kapot slot te openen. U kunt bijvoorbeeld een schroevendraaier tussen de deur en het kozijn wrikken of een pasje ertussen duwen. We raden deze methodes echter af, omdat u mogelijk schade aanricht aan de deur en het slot. Als u ons inschakelt, bekijken we eerst de mogelijkheden rondom een reparatie van het slot. Indien dit niet mogelijk is, vervangen we hem.