10 rare oorzaken van verstopping volgens sossnelservice

Geplaatst op

Een verstopt riool is natuurlijk hartstikke vervelend. Gelukkig staan we met slechts één belletje voor uw deur en vaak is een oplossing snel gevonden. Soms gooien mensen echter wel héle rare dingen door het toilet en is een ietwat speciale aanpak vereist. Hieronder de gekste dingen die een riool hebben verstopt:

1.Een eekhoorn. En nee, de huiseigenaar had niet zelf een eekhoorn door het toilet gespoeld. Het arme diertje was door een pijp aan de buitenkant van het huis naar binnen geklommen en was vast komen te zitten.

2. Een iPhone 5. Helemaal nieuw en nog in verpakking. Dat is nog eens money down the toilet.

3. Een zakje marihuana. Dit heeft iemand in de WC’s op een vliegveld achter gelaten. Blijkbaar bedacht deze persoon zich iets te laat dat het niet slim is om drugs over de grenzen te transporteren.

4. Een kunstgebit. En niemand heeft zich gemeld om het weer terug te krijgen. Gek hè?

5. Een paars hardgekookt ei. Goed geraden: dit gebeurde rond Pasen. Wel een hele goede verstopplek, natuurlijk. Geen mens (behalve de loodgieter) die hem vond!

6. Ondergoed. Omdat wassen in een wasmachine zo ‘normaal’ is.

7. Een roodharige vrouwenpruik. Nadat deze in een nachtclub uit de riolering was getrokken, hing de vriendelijke loodgieter de pruik te drogen. De volgende week werd de pruik weer met trots gedragen door een danseres. De loodgieter had haar maar niet verteld waar hij was geweest.

8. Een armband ter waarde van 10.000 dollar. Dit zeer prijzige sieraad was vast komen te zitten bij het doorspoelen. Oeps! Gelukkig is het door de loodgieter teruggebracht bij de eigenaresse.

9. De koning van de jungle. En een zebra, en een beer.. Geen echte, hoor. Ooit waren er speelgoedsponsjes in de vorm van dieren die groeiden naarmate ze langer in water waren. Bleek dat een kind de sponsjes had doorgespoeld: het leek hem wel een makkelijke manier om ze ‘uit te laten komen’.

10. Medische spuiten. Waar ze voor gebruikt waren, is niet duidelijk. Gelukkig gebruikte de loodgieter goed gereedschap en kwamen zijn handen niet in aanraking met de spuiten. Nog best gevaarlijk, dat loodgieterschap!

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks