Riool verstoppingen

WC Verstopping

Toilet verstoppingen worden veelal veroorzaakt door wc blokjes, vochtige doekjes en veroorzaken een groot ongemak voor het huishouden. Wij passen verschillende ontstoppingstechnieken toe waaronder riolering doorspoeling, cameratechnieken en trachten te allen tijde gezamenlijk met de opdrachtgever te streven naar de best mogelijke oplossing.

Onze auto’s zijn optimaal voorbereid op alle soorten problemen met uw toilet. Van het plaatsen van een nieuw toilet en het aanleggen van al de benodigde leidingen, tot het ontstoppen van uw huidige leidingen bij problemen.

Stank problemen

Mocht u last hebben van stank waarvan de oorzaak onbekend is? Wij sporen dit voor u op en kunnen dit direct verhelpen met de nieuwste technieken die er op de markt zijn.

Verstopte grondafvoerleidingen/ rioleringen

Verstopte rioleringen legt een heel huishouden stil waardoor de urgentie tot dienst verlening erg hoog is. Wij begrijpen dit maar al te goed en streven er naar u een dergelijke  voorrangspositie, zover onze planning dat toelaat, te verlenen. Door het toepassen van camera technieken en onze hogedrukspuitwagens verhelpen wij deze verstoppingen snel en  doeltreffend. In het geval dat er een breuk, scheur of verzakking geconstateerd wordt, volgt er een prijsopgave op maat.

Ontstoppen

Afvoerleidingen machinaal ontstoppen

Machinaal ontstoppen is geschikt om afvoerleidingen binnenshuis, bijvoorbeeld uw toilet, wastafel, gootsteen of  keukenafvoer te reinigen. De monteurs van SOS Snelservice  frezen de afvoersystemen schoon tot de leidingen weer hun oorspronkelijke diameter hebben. Machinaal ontstoppen is een milieubewuste methode voor het ontstoppen van rioleringen. Verstoppingen in bijvoorbeeld uw wastafel, gootsteen of toilet kunnen zo snel worden opgelost.

Waterdruk reiniging

Voor het ontstoppen van grondafvoerleidingen rondom het huis maakt SOS Snelservice gebruik van hogewaterdrukreiniging. De leiding wordt dan schoongespoeld, zodat restanten van de verstopping.

Inspectie

Riool inspectie

Niet duidelijk waar in de leiding een probleem zit. De loodgieter van SOS Snelservice kan door middel van een camera inspectie uw leidingen controleren.