WC ontstoppen

Laat uw verstopte wc ontstoppen door de vakkundige loodgieters van SOS Snelservice. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor een snelle en effectieve oplossing voor uw verstopte toilet. Na de inspectie wordt direct actie ondernomen en kunt u snel weer gebruik maken van uw sanitaire voorzieningen.

 • Verstopte wc binnen enkele uren ontstopt
 • Geen voorrijkosten in Amsterdam
 • Ruim 50 jaar ervaring
 • 24/7 bereikbaar

Neem contact op met SOS Snelservice voor het ontstoppen van uw toilet. Bel 020 616 6464 of neem contact op via het contactformulier.

Afspraak maken Bel 020 616 6464

Altijd bereikbaar voor spoedgevallen

Moet uw wc met spoed ontstopt worden? SOS Snelservice staat bij spoedgevallen dag en nacht voor u klaar. Neem contact op met onze centrale en u krijgt direct een specialist aan de telefoon die u verder kan helpen.

Een verstopte wc

Een verstopping van het toilet kan tot grote ongemakken leiden in uw huishouden. Een verstopte wc wordt vaak veroorzaakt door vastzittende toiletblokjes, vochtige doekjes of proppen toiletpapier in de leidingen. Een toilet dat verstopt is herkent u aan de volgende signalen:

 • Het water in de toiletpot komt omhoog
 • Het toilet spoelt niet meer door

Wat moet u doen bij een mogelijke verstopping?

Als een van de bovenstaande situaties optreedt, is het noodzakelijk direct actie te ondernemen. Trek bij een mogelijke verstopping niet nogmaals door. Bel in deze gevallen direct met onze specialisten via 020 616 6464 om overstroming van het toilet te voorkomen. Onze specialisten helpen u 24/7 bij een verstopt toilet.

Hoe ontstoppen wij uw wc?

Onze specialisten beschikken over de benodigde middelen om de verstopping direct op te lossen. Het vakkundige team van loodgieters is 24/7 voorbereid op alle mogelijke problemen met uw toilet.

We beginnen met het inspecteren van het probleem. Met speciale tools kunnen wij het probleem gemakkelijk vinden. Na het vaststellen van het probleem beginnen we met het ontstoppen van uw toilet. Indien nodig halen wij het toilet zorgvuldig van de afvoer om de verstopping volledig op te lossen. In de meeste gevallen is het verstoppingsprobleem binnen 30 minuten opgelost door het gebruik van een speciale freesmachine. Onder druk wordt er een veer door de leiding geschoten, waardoor uw verstopping snel is opgelost.

Wij helpen u graag met het ontstoppen van de huidige leidingen, het opnieuw leggen van leidingen of zelfs het plaatsen van een nieuw toilet.

Afspraak maken Bel 020 616 6464

Riool ontstoppen

In sommige gevallen zit de verstopping niet in het toilet zelf. Meestal is het riool dan het probleem van de verstopping. Dit ontstaat bijvoorbeeld door verouderde rioolleidingen. Onze specialisten zijn breed gespecialiseerd, waardoor zij het probleem alsnog kunnen oplossen. Wij zullen het riool zo snel mogelijk ontstoppen. Meer informatie over riool ontstoppen vindt u hier.

Over SOS Snelservice

Wij zijn al sinds 1965 gespecialiseerd in het oplossen van toilet verstoppingen. Daarnaast helpen wij met alle elektra-, sanitair- en cv-services. Zowel particulieren als bedrijven weten SOS Snelservice te vinden voor uiteenlopende onderhoudswerkzaamheden. De allround monteurs staan 24/7 voor u klaar om diverse problemen in uw huis op te lossen:

 • Loodgieterswerkzaamheden
 • Onderhoud van uw cv
 • Riool en afvoer ontstoppingen
 • Slotenservice
 • Elektrastoring
Accepteer de marketing-cookies om deze video te bekijken. Klik hier.

Neem contact op met SOS Snelservice

Neem bij een verstopping van uw toilet direct contact op met een van onze specialisten. Gebruik hiervoor het onderstaande contactformulier of bel naar 020 616 6464. U kunt ook mailen naar info@sos-snelservice.nl.

U vindt SOS Snelservice op het volgende adres:

S.O.S. Snelservice

Rhoneweg 28

1043 AH Amsterdam

020 616 6464

Contactformulier

Naam*
Emailadres*
Telefoonnummer*
Vraag of opmerking*

We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.